WWW pro školy
Jak na Office - tutoriály, video návody











Vytvoř si párové triko

Poradna - Jak zkopírovat vybrané buňky v Excelu, které jsou na řádcích do jiného SW tak aby byly vypsány za sebou v jednom řádku.

hlavní kategorie | zpět | + odpovědět na toto téma
Jak zkopírovat vybrané buňky v Excelu, které jsou na řádcích do jiného SW tak aby byly vypsány za sebou v jednom řádku. - diskuze na toto téma
Dobrý den, mám tabulku v excelu, kde jsou v jednom sloupci pod sebou uvedeny výrobní čísla. Potřeboval bych nějakým způsobem vyřešit to, že když si označím více buněk řádků ze stejného sloupce a pak je chci zkopírovat do jiného SW, kde mám pouze textové pole, kam tato výrobní čísla potřebuji vepsat, ale toto pole je pouze jeden řádek, jak tyto buňky vepsat do řádku. Vždy budu vybírat a tedy označovat myší a klávesou CTRL různý počet buněk, ale potřebuji jejich obsah vepsat do jednoho řádku za sebou. Bohužel nelze vložit příloha nebo obrázek, tak se mi to špatně popisuje. Předem děkuji za nějakou radu. Opravdu by mi to moc pomohlo. Aktuálně se mi tam vloží vždy pouze první buňka. Pokud bych buňky transponoval, mám tam pak zase tabulátory.

elninoslov | 8.2.2024 07:18  
 
 
Pár príkladov.
Odpověď
Roman | 8.2.2024 08:10  
 
 
Tak to je bomba, opravdu moc moc velké díky Elninoslov. 👍 Dvě z navrhovaných variant jsou super. Jsem šťastný jako blecha. Excel zvládám na uživatelské úrovni, toto mi opravdu moc pomohlo.
Odpověď