WWW pro školy
Jak na Office - tutoriály, video návody











Vytvoř si párové triko

Poradna - pomoc se vzorcem VBA

hlavní kategorie | zpět | + odpovědět na toto téma
pomoc se vzorcem VBA - diskuze na toto téma
Prosím odborníky, jsem začátečník v excelu a VBA. Potřeboval bych od vás pomoc se zjednodušením mého vzorce. Děkuji velice.

Petr | 27.4.2021 15:01  
 
 
ještě přikládám soubor
Odpověď
elninoslov | 28.4.2021 07:26  
 
 
Približný nástrel. Snažil som sa pochopiť čo má byť cieľom "Přepsání_formátu_buněk". Podľa mňa stačí iba toto. Takto je to univerzálnejšie a upraviteľnejšie. Stačí v makre zmeniť číslo (počet týždňov). Oblasti si to počíta samé podľa druhej konštanty oblasti prvého týždňa. Chýba tam makro "Přepsání_buněk" na tlačítko AUDIT. Alebo má byť naň napasované makro "Přepsání_formátu_buněk" ??? Pre všetky tlačítka "Týden N°" je iba jedno spoločné makro. Na základe umiestnenia tlačítka si makro určí, na ktorom je týždni. Berie si pozíciu bunky v ktorej je ľavý horný roh tlačítka.
Odpověď
Petr | 28.4.2021 18:46  
 
 
Ahoj, tlačítko "týden N" je naprosto perfektní. Vážně děkuji. co se týče "Přepsání_formátu_buněk" mělo být tlačítko "Audit", cílem byla úprava formátu tzn. pokud buňka obsahovala 1 nebo 0 tak se zruší diagonála, ale pokud je buňka prázdna tak se vrátí. Pokud by to, ale bylo v jednom marku bylo by to skvělé. Každopádně mockrát děkuji.
Odpověď