WWW pro školy
Jak na Office - tutoriály, video návody











Vytvoř si párové triko

Poradna - NAVAZOVÁNÍ DAT V ŘÁDKU

hlavní kategorie | zpět | + odpovědět na toto téma
NAVAZOVÁNÍ DAT V ŘÁDKU - diskuze na toto téma
Dobrý den, prosím Vás, potřebovala bych poradit, jak udělat tabulku, když mám jméno zaměstnance a k tomu ještě třeba číslo OP, datum narození apod. tak, aby když v prvním sloupci zvolím jméno zaměstnance, se mi do toho řádku doplnili všechny ostatní údaje automaticky. Děkuji za info.

Tibor | 3.7.2019 12:55  
 
 
Posielam subor v ktorom su dve zalozky. Prva je zdrojova a ta druha je ta v ktorej sa dohladavaju hladane udaje. Dufam ze to pomoze.
Odpověď
MIRKA | 3.7.2019 15:01  
 
 
Diky, spis jsem mela na mysli nejaký podrobnejsi postup, vidim, ze je to asi přes nejakou funkci, ja jsem ten prvni sloupes se jmenem udelala přes DATA - OVERENI DAT - TAM JSEM V NASTAVENÍCH ZVOLILA SEZNAM - akorat dal nevim jak pokracovat, aby mi po vybrání toho jmena doplnilo komplet cely radek... Dekuji za radu.
Odpověď
Tibor | 4.7.2019 09:37  
 
 
Ahoj, neviem ako si si to cele predstavovala a ako by to malo fungovat. No to co som Ti poslal, tak funguje tak, ze: 1/ do zalozky ZDROJ, musis pridavat kazdu osobu + vsetky info ktore potrebujes do jedneho riadku. Počet stlpcov si urcis podla potrebnych informacii 2/ v zalozke VYHLADAVANIE Ti uz len staci kopirovat 1. riadok podlas toho kolko novzch mien chces zobrazit a v stlpci Meno si z rolovacieho zoznamu vyberies co chces.
Odpověď